Dermapen
& peeling

På strøget i Aarhus C

mocs

Effektiv dermapen-behandling

Ansigts-
behandling

Mocs på Strøget i Aarhus C udfører effektiv Dermapen-behandling mod de fleste hudproblemer.

Dermapen-behandling er en speciel sammensat ansigtsbehandling, hvor vi først peeler huden med peels, som tilpasses lige netop dine hudproblemer og din hudtype. Herefter udfører vi dybderens for at fjerne alle bakterier i huden.

Næste step er selve needlingen, hvor vi samtidig tilfører huden en masse mineraler og vitaminer. Her tilpasses sammensætningen til lige netop din hudtype og din problemstilling.

Vi behandler bl.a. ar, aknear, akne, linjer/fine rynker, grove porre, hudorme, pigmentering og manglende glød.

Dermapen er en videreudvikling af de traditionelle Dermarollers. Men i modsætning til Dermarollers, går Dermapennen langt dybere i huden, så både hudstrukturen og hudkvaliteten forbedres betydeligt.

Dermapen-behandling giver glød og liv

Kollagen
& elastin

Dermapen-behandlingen er med til at danne mere kollagen og elastin, som er det bindevæv i huden, der holder huden ung og spændstig. Du vil derfor opleve, at huden vil blive boostet med ny og friskt bindevæv, og ansigtet vil få en mere pæn og jævn hud med mere glød og liv.

Efter behandlingen vil du blive informeret omkring helingen, og hvad du skal gøre i denne periode.  I løbet af perioden vil du se en fornyet, smuk og ren hud med glød.

Kontakt Mocs i Aarhus C og hør om vores effektive Dermapen-behandling.