Permanent makeup

På strøget i Aarhus C

mocs
fremhæv dine ansigtstræk

øjenbryn, eyeliner & Læber

Vil du fremhæve dine flotteste ansigtstræk, er permanent makeup en oplagt behandling.

Ved permanent makeup deponeres allergivenlige mineralske pigmenter i det øverste hudlag. Pigmentet placeres mellem 0,2-0,5 mm. dybt og vil derfor falme gradvist over tid. Du skal derfor være indstillet på, at behandlingen skal vedligeholdes løbende, hvis du ønsker at bevare din permanente makeup.

Hos Mocs på Strøget i Aarhus C tilbyder vi professionel permanent makeup af øjenbryn, eyeliner og læber. Vi bruger kun EU- godkendte og 100% sikre farver, og vores avancerede udstyr er specialudviklet til denne type behandling.

Permanent makeup af

øjenbryn

Med en permanent makeup får brynene ekstra fylde, form og symmetri, som vil give dit ansigt et øjeblikkeligt løft.

Hos Mocs i Aarhus C tilbyder vi alle former for permanent makeup af øjenbryn, herunder bl.a.:

Når du får lavet permanente bryn som bl.a. ombre brows, hybrid brows eller hairstrokes hos os, starter vi altid med en grundig gennemgang af behandlingen sammen med dig samt en optegning, så du kan godkende farven, inden den permanente makeup tilføres huden.

Permanent makeup af

eyeliner

En permanent makeup med eyeliner er den perfekte løsning, hvis du vil fremhæve dine øjne og ikke vil bruge tid på makeuppen hver dag.

Den permanente makeup vil smukt definere dine øjne, og dine vipper vil virke tættere og tykkere.

Permanent makeup af

læber

En permanent makeup læbepigmentering kan optisk forstørre en lille mund og eventuelle udviskede læbekonturer vil med permanent makeup kunne genoprettes og forskønnes.

Ved udførelse af permanent makeup i form af læbepigmentering på læber tegner vi først en form, som du skal godkende. Ujævnheder i læbekonturen rettes herefter op, så du får et symmetrisk og harmonisk resultat. Til sidst tilføres læben farve, som tones ind på læben for et mere naturligt resultat.

Kontakt Mocs i Aarhus og lad os sammen finde den optimale permanente makeup-behandling til dit ansigt.

bliv inspireret til forskønnelse

Se vores galleri

Tag et kig i vores galleri og bliv inspireret til at få permanent makeup eller lange fyldige vipper.